Kudy k nám? Z centra směr na Chrudim (Chrudimská) na světelné křižovatce u krematoria doprava na (Demokratické mládeže), po cca 1km na křižovatce rovně (kpt. Nálepky) kolem autosalonu Honda po 100m po levé straně.
Zvětšit mapu

NOVINKY

arr304.10.2018Půjčovna lyží již v provozu!... arr325.06.2018Nové zboží - plachty, stěžně.... arr327.5.2018Nové zboží:Starší plachty, stěžně SDM, RDM 20-100%C-nejsou nafoceny info po tel., ráhna, dětská... arr316.04.2018Nové zboží: neopreny, doplnky, ráhna Ascan... arr324.11.2017Nyní nové modely chráničů páteře Hatchey, helmy Relax, Axon, půjčujeme zimní vybavení i na celou... arr310.9.2017Nové plachty, plováky. stěžně info na telefonu.... arr310.7.2017Půjčujeme paddleboardy větší výátlaky a pádla.... arr329.05.2017Nový windsurfingový materiál-plachty, plováky, stěžně, neopreny.... arr326.2.2017Nové modely neoprenů Ascan 2017 na skladě i v... arr32.12.2016Servisujeme sjezdovky i běžky na automatu Montana. Výhodou je dokonalé srovnání skluznice kamenem,... arr31.11.2016Máme velký výběr dětských lyží, lyžáků, a tento týden nového zboží-doplnku pro zimní sporty na... arr32.10.2016Nový windsurfingový materiál-plachty, plováky, stěžně, neopreny.... arr39.7.2016Nová zboží plachty,ráhna, plováky.... arr31.6.2016Nové zboží plachty, plováky, stěžně ráhna. Info na telefonu.... arr311.4.2016Nové úvazky všech délek značky Da Kine.... arr311.2.2016Nyní bezpečné seřízení vázání na elektronické seřizovačce Huber DMG 2000.... arr32.2.2016Brousíme brusle na profesionálním stroji Tempish FB-1.... arr327.10.2015Dovezen ws. materiál. Plováky, plachty i nové, stěžně....

KONTAKTY

Rekordsport
Kapitána Nálepky 239
53002 Pardubice
tel: +420603220323
info@rekord-sport.cz
Ot. doba zima: Po-Pá: 9 - 13h,14 - 18h, So 9-12
Od května po tel. domluvě 603220323

Souhlas se zpracováním osobních údajů pro účely zaslání dotazníku zákaznické spokojenosti
  1. Udělujete tímto souhlas firmě Štěpán Moravec- Rekordsport, se sídlem Kpt. Nálepky 239, Pardubice, IČ 64247929, zapsaná u ………………… , oddíl …, vložka ….. (dále jen „Správce“), aby ve smyslu nařízení Evropského parlamentu a Rady (EU) č. 2016/679 o ochraně fyzických osob v souvislosti se zpracováním osobních údajů a o volném pohybu těchto údajů a o zrušení směrnice 95/46/ES (obecné nařízení o ochraně osobních údajů) (dále jen „Nařízení“), zpracovával/a následující osobní údaje:

    • emailovou adresu
    • informace o zakoupeném zboží
  2. Výše uvedené osobní údaje budou zpracovány za účelem:

    • zaslání dotazníků pro zjištění zákaznické spokojenosti
  3. Souhlas udělujete na zpracování po dobu 60 dní a to za účelem:

    • zaslání dotazníků pro zjištění zákaznické spokojenosti
  4. Ke zpracování těchto osobních údajů Správce využívá tyto Zpracovatele:

    • Poskytovatel služby Heureka, provozované společností Heureka Shopping s.r.o., sídlem Karolinská 650/1, 186 00, Praha 8-Karlín
    • Marketingová agentura ………
    • Případně další poskytovatelé zpracovatelských softwarů, služeb a aplikací, které však v současné době společnost nevyužívá.
  5. Osobní údaje nebudou předány mimo území EU.

  6. Souhlas se zpracováním lze vzít kdykoliv zpět, a to kliknutím na odkaz pro úpravu preferencí soukromí v dolní části webu, kde lze udělený souhlas e-shopu odvolat. Dále lze vzít souhlas zpět kliknutím na příslušný odkaz v emailu s dotazníkem spokojenosti. V takovém případě se odhlásíte z odběru na straně poskytovatele služby Heureka.

  7. Vezměte, prosíme, na vědomí, že podle Nařízení máte právo:

    • vzít souhlas se zpracováním osobních údajů kdykoliv zpět, toto zpětvzetí bude mít za následek ukončení zasílání dotazníku spokojenosti
    • požadovat po Správci informaci, jaké vaše osobní údaje zpracovává
    • vyžádat si u Správce přístup k vašim zpracovávaným osobním údajům a požadovat jejich kopii
    • u automatizovaně zpracovaných osobních údajů na jejich přenositelnost
    • nechat vaše zpracovávané osobní údaje aktualizovat nebo opravit, popřípadě požadovat omezení jejich zpracování
    • požadovat po společnosti výmaz vašich osobních údajů, pokud se nejedná o osobní údaje, které je Správce povinen nebo oprávněn dále zpracovávat dle příslušných právních předpisů
    • na účinnou soudní ochranu, pokud máte za to, že vaše práva podle Nařízení byla porušena v důsledku zpracování vašich osobních údajů v rozporu s tímto Nařízením
    • v případě pochybností o dodržování povinností souvisejících se zpracováním osobních údajů se obrátit na Správce nebo na Úřad pro ochranu osobních údajů